Aktív programok

Visited 1667 times , 2 Visits today

Felépítettük az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát! Nálunk, római stílusú falaink között, a wellnessben nem szaunát, gőzfürdőt, merülő medencét vagy úszó- és élménymedencéket talál, hanem tepidáriumot, caldariumot, frigidáriumot, laconicumot. A hotelt átszövő római isteni legendáriumból pedig Vénusz, a szerelem és szépség istennője életének elemei kísérik Önt pihenése során: megtudhatja, mit üzen Önnek minden nap Fortuna bölcsességkártyája, kipróbálhatja római masszázsainkat különleges olajainkkal, gyógynövényeinkkel, melyek mind-mind más-más szempontból szolgálják az Ön egészségét és elégedettségét!  A Wellness Forrás szolgáltatásai a nap bármely szakában, 06.00-23.00 óráig igénybe vehetők.

Minden nap más és más társas programokkal várjuk Vendégeinket

  • Virágzó tea bemutató, ahol olyan tea különlegességet mutatunk be Önöknek, mely nem csak ízével, de fantasztikus látványvilágával is megérinti és inspirálja az emberi képzeletet.
  • Nordic walking, melynek hatására szinte az összes izomcsoport dolgozik, ezért az izmok fejlődnek, méghozzá az ízületek túlterhelése nélkül. A séta előnye a hatékony zsírégetés, a gyorsan javuló állóképesség és a helyes testtartás kialakítása.
  • vízi torna:

– akik fittebbnek és egészségesebbnek szeretnék magukat érezni,

– víziszonyosoknak, hiszen a fejünk nem kerül a vízbe. Ugyanakkor hozzászoktatunk a vízhez,

– azoknak, akik a szárazföldön végezhető mozgást, tornát már nem bírják, vagy csak nem    szeretik,

– mindennapi feszültség és stressz levezetésére a víz kellemes közegében.szauna-230

  • szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
  • gyümölcskínálás a wellnessben
  • különböző nehézségi szintű kerékpáros- és gyalogos túraútvonalak (kerékpárt és Nordic walking felszerelést biztosítunk)
  • kenu túra a Senki sziget körül a Kis-Dunán.

 

Társas és játékos kikapcsolódás

Olvasni vagy játszani szeretnének? Olvasó szobánkban könyveket, társasjátékot, sakkot, kártyát és keresztrejtvényt találnak, melyeket kedvükre használhatnak.

Esténként mozi szobánkban filmvetítést vagy olvasó szobánkban Szerencsestet szervezünk.

Add a comment

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..