Étkezés finoman és egészségesen

Visited 1561 times , 1 Visit today

Légkondicionált éttermünk, a Kék Duna Étterem 110 fő befogadására alkalmas, panoráma teraszunk pedig további 50 fő kiszolgálását teszi lehetővé. Étlapunk standard kínálata mellett idény ajánlatokkal is várjuk vendégeinket. Éttermünk Védnöki Táblás, szakácsaink pedig díjnyertesek, a grillsütés elismert szakemberei.

étterem IMG_3033-240
Levendula Sör- és Grill Teraszunk 50 fő kiszolgálására ad lehetőséget levendula bokrok ölelésében, nyugodt, csendes környezetben, kilátással a Dunára. Wellness Teraszunkon pedig 40 vendégünk tudja élvezni a medence part különleges hangulata mellett grill ételeinket, koktéljainkat. Olyan pihenést kínálunk Önnek, ahol elfeledtetjük Önnel a gondokat, energiával töltjük fel, különleges élményekkel gazdagítjuk mindennapjait!

emeleti bár _MG_8403_k-240
A hét hat napján 18.00 és 24.00 óra között várjuk vendégeinket az első emeleti bárban, ahol kedvükre fogyaszthatnak az itallapunk kínálatából. Ugyanitt 15.00 és 16.00 óra között Happy Hour akciónk keretében 30 % kedvezménnyel fogyaszthatnak koktél és kávé különlegességeinkből.

A korán kelőket 6:30-tól szűkített választékkal várjuk, míg 7:30-tól a teljes reggeli kínálatunkból fogyaszthatnak.

Étkezéssel kapcsolatos érzékenységüket érkezéskor kérjük, a recepción jelezzék! Szakácsaink figyelembe veszik érzékenységüket és személyre szabott ételeket készítenek az Önök részére.

Ételeink összetételét és energia tartalmát minden étkezéskor feltüntetjük.

Válassza ki, melyik asztal a legkedvesebb Önnek, és szállodai tartózkodása alatt névtáblával biztosítjuk azt!

Add a comment

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..