Extra szolgáltatások

Visited 2489 times , 1 Visit today

Egyszerűbb foglalás és kényelmes érkezés

Foglalását akár telefonon is felvesszük, amelyről visszaigazolást küldünk Önöknek. A visszaigazolás tartalmazza foglalásának pontos adatait, érkezés-távozás dátumát, csomag árát és tartalmát, a fizetési feltételeket, valamint küldünk Önöknek egy ellenőrzőlistát, hogy könnyebbé tegyünk a készülődést. Amennyiben foglalási időpontja változna, kérjük, jelezze felénk és mi azt rugalmasan kezeljük.

terminál-120Önöknek az érkezés 14 óra helyett már 12 órától lehetséges, és szobájukat utazás napján 10 óra helyett 12 órakor kell elhagyniuk. Budapest felől HÉV-vel érkező vendégeinknek ingyenes transzfert biztosítunk a ráckevei állomástól. A transzfer igénylése esetén kérjük hívja recepciónkat a +36-24/523- 230-s telefonszámon. Ameddig a bejelentkezés történik felszolgálóink üdvözlőitallal kedveskednek Önöknek, igény esetén csomagjaikat kollégánk a szobájukba viszi.

Recepciósainktól minden fontos információt megtudhat, de a recepciónál elhelyezett elektronikus információs táblával is könnyen tájékozódhat a térség látnivalóiról, a szálloda szolgáltatásairól.
Esetlegesen felmerülő problémáját azonnal megoldjuk! Ha véletlenül komolyabb hiányosságot észlel, maximum egy nap alatt teljesítjük kívánságát!

Szállodánkkal kapcsolatos kérdéseire könnyen választ kaphat a Gyakran Ismételt Kérdések listájából. (hamarosan)

Ingyenes internethasználatot biztosítunk minden kedves Vendégünk részére! Ha internetezésre alkalmas eszköz nélkül érkezne, kártyaszobánkban internet sarokkal várjuk Önt!

Szükség esetén segítjük Önt nehéz mozgásában

Kiemelkedő figyelmet fordítunk nehezen mozgó vendégeink kényelme érdekében, mint például:

  • wellness DSC03316-300buktatómentesség
  • könnyen járható lépcsőház
  • elhelyezés/szállásolás a lenti szinteken
  • külön ülőhelyek (nem puha vagy mély fotelek)
  • csúszásmentes burkolat különösen a zuhanyzóban, fürdőkádban
  • fogantyú a zuhanyzóban, fürdőkádban
  • ülőke a zuhanyzóban/kádszék igény esetén kérésre
  • korlátok a medencékben

 

Egészségügyi problémájára is figyelünk

Vény nélküli gyógyszereket igényelhet a recepción, melyek fájdalomcsillapításra, alvás problémára, gyomor panaszokra és egyéb általános problémákra nyújtanak segítséget.

Komolyabb probléma esetén a közeli orvosi rendelő nyújthat segítséget Önnek.

Add a comment

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..